Na úvodní stránku





Program rekreačního oddílu TTC Praha

V pondělí 29. 2. 2016 se bude konat pro členy rekreačního oddílu odložený Podzimní pohár TTC Praha čtyřher.

 

V pondělí 7. 3. 2016, kdy se od 20 hodin koná i konference TTC Praha, bude na programu rekreačního oddílu Mistrovství TTC Praha čtyřher a týden na to 14. 7. 2016 Mistrovství TTC Praha dvouher.

 

V pondělí 21. 3. mají členové rekreačního oddílu Velikonoční pohár TTC Praha dvouher, 28. 3. je Velikonoční pondělí, takže se nehraje a 4. dubna bude Velikonoční pohár TTC Praha čtyřher.

 

Od 11. 4. se začne hrát Liga TTC Praha, do níž budou nalosováni ti, kdo v oddílu jsou nyní a noví členové, kteří se přihlásí do 8. 4. 2016. Bude-li dostatek nových hráčů, není vyloučeno i opětovné rozšíření 1. ligy na deset hráčů. Pro ten případ by proběhla 4. 4. souběžně s Velikonočním pohárem TTC Praha čtyřher ještě doplňková baráž. 2. liga bude nalosována na aktuální počet hráčů, takže pouze v případě lichého počtu bude možno ještě doplnit jednoho hráče, který by se přihlásil po termínu.

 

Rekreační oddíl hraje v CST Ďáblice každé pondělí mezi 17. až 21. hodinou a stále nabírá nové členy bez ohledu na věk a pohlaví.



Přidání komentáře k článku Program rekreačního oddílu TTC Praha



Nadpis:


Autor:


Email:


Komentář:




Kontrolní součin: jedenáct krát pět =



Provozuje TTC Praha
Vytvořil Ing. Miloslav Fuček - MF SOFT
Všechna práva vyhrazena ©2012
Kopírování částí webu či přebírání částí textu není povoleno bez souhlasu majitele webu.

Dnes je čtvrtek
28.03.2024