Na úvodní stránku





Registrovaný oddíl pokračuje

Od čtvrta 3. 12. bude vypsán první trénink registrovaného oddílu. V tuto chvíli pro něj platí limit 10 osob, takže rozhodující bude pořadí přihlášených hráčů. S nečlenem bude možno jít trénovat pouze v případě volné kapacity.

 

Tento limit ale možná do čtvrtka padne, pokud vláda sestaví slíbenou novou tabulku pro sport. S těmito limity se totiž těžko mohou rozeběhnout soutěže stolního tenisu. Určitě to nepůjde na celostátní úrovni, kde je potřeba nejméně 11 osob. V lize totiž mimo 4 + 4 = 8 hráčů, je povinnost mít ještě tři rozhodčí (1 vrchní + 2 u stolu). I v soutěžích Pražského svazu stolního tenis by vznikly problémy, protože dost klubů hraje ve větších hernách více utkání souběžně, což by nešlo (El Niňo, Sparta, Loko Vršovice, Bohnice, Elizza, Braník, Stodůlky a asi ještě další, myslím že i Hradčany). Bylo by tedy logické, aby došlo k úpravě, která platila na začátku vyhlášení nouzového stavu, kdy pro akce pořádané oficiálním svazem nebo akce, které byly přípravou na tyto akce (tréninky) platil limit 130 osob.

 

Jak to bude se soutěžemi tedy zatím nevíme. Pokud vláda neupřesní tabulku pro sport, asi se nerozeběhnou. Jinak by se mohly teoreticky hrát už od 7. 12. 2020, což by ale mělo být vyhlášeno nejpozději začátkem nového týdne, aby si stihly týmy, které nemají pevný hrací den, domluvit termíny utkání. Takže je otázka, zda se termín 7. 12. stihne nebo ne. Pokud se nestihne a začne se hrát až po Novém roce, je pravděpodobné, že se soutěž bude hrát pouze jednokolově. Nezbývá tedy než čekat a zatím aspoň trénovat.



Přidání komentáře k článku Registrovaný oddíl pokračuje



Nadpis:


Autor:


Email:


Komentář:




Kontrolní součin: jedenáct krát pět =



Provozuje TTC Praha
Vytvořil Ing. Miloslav Fuček - MF SOFT
Všechna práva vyhrazena ©2012
Kopírování částí webu či přebírání částí textu není povoleno bez souhlasu majitele webu.

Dnes je čtvrtek
28.03.2024