Na úvodní stránku





Příprava baráže rekreačního oddílu TTC Praha

V 1. lize již potvrdili účast všichni mimo Ondřeje Hudce, který hlásil přerušení. Do 1. ligy postupuje přímo Olga Maláková. Do 2. ligy nově přibyli Josef Eerneker, znovu bud ehrát Dana Hrabáková, naopak stále nebude hrát Václav Tyl a dosud se nepřihlásila Hana Suchá. To znamená, že aktuálně máme 20 členů. Tím pádem by počet hráčů v každé lize zůstal deset a nové hráče bychom v pozdějším termínu nepřijímali (respektive by nebyli do konce ledna 2021 zařazeni do Ligy TTC Praha).

 

Pokud by členství v nové sezóně potrvdila ještě Hana Suchá nebo se přihlásil jeden nový člen, bylo by 21 členů a v této variantě by 1. liga měla 11 členů a 2. liga 10 členů, přičemž obě by byly losovány na 12 hráčů (v 1. lize 1x bay) a v 2. lize by byla dvě volná místa pro případné zájemce, kteří by přišli v průběhu října nebo listopadu.

 

Upozorňuji, že uzávěrka přihlášek je 30. 10. 2020 a pokud se nikdo víc nepřihlásí, bude Liga TTC Praha uzavřena nastav 20 bez možnosti dodatečného zařazení hráčů dříve než od února 2021. Výjimkou by bylo, pokud by se přihlásilo alespoň 6 hráčů, že by byla otevřena 3. liga.



Přidání komentáře k článku Příprava baráže rekreačního oddílu TTC Praha



Nadpis:


Autor:


Email:


Komentář:




Kontrolní součin: jedenáct krát pět =



Provozuje TTC Praha
Vytvořil Ing. Miloslav Fuček - MF SOFT
Všechna práva vyhrazena ©2012
Kopírování částí webu či přebírání částí textu není povoleno bez souhlasu majitele webu.

Dnes je pátek
19.04.2024