Na úvodní stránku





Další přestávka rekreačního oddílu

Fuček Miloslav

2016-01-06

Informace

Přečteno: 1117

Komentářů: 0


Rekreační oddíl bude mít další přestávku ve svých hracích dnech.


4. ledna proběhl hrací den az účasti pouze dvou hráčů. V hale bylo 6 až 7 stupňů. Lepší to už, dokud nebude topení, nebude. Takže hrací dny od příštího týdne odvoláváme. Oddíl mládeže se navíc přesune se svými tréninky do karlínské PinecArény, takže by to neměl v Ďáblicích kdo organizovat.

 

Hrací dny budou obnoveny po té, co se začne v Ďáblicích topit, což vidím buď na konec ledna nebo na únor, ale nic neslibuju. Záleží na tlaku hráčů TTC Ptraha, který dokáží vyvinout na to, aby se udělalo topení v nejlevnější a nejrychlejší variantě, protože majitelky odstoupily od původní nabídky, že jej uhradí v plné výši. Nyní platí hranice do 100.000,-- Kč i s plynovou přípojkou, která již byla vyčerpána.

 

Dnes bude probíhat důležitá schůze Představenstva, na které by se mělo vše popohnat. Tlak je i ze strany registrovaného oddílu, který se také přesunul do PinecArény, aby mohl dohrát soutěž. Tlak je i ze strany rodičů dětí oddílu mládeže, protože doprava dětí do Karlína je vyřešena pouze na příští týden, kdy je jeden z rodičů na neschopence kvůli úrazu, ale má vycházky, takže děti může do Karlína vozit. Ostatní rodiče jsou v té době v práci a děti od 9 do 11 let tam samy nedojedou (rodiče je samotné nepustí).


Sdílet na Facebooku

Diskuse k článku

Přidej svůj názor



Zpět


Provozuje TTC Praha
Vytvořil Ing. Miloslav Fuček - MF SOFT
Všechna práva vyhrazena ©2012
Kopírování částí webu či přebírání částí textu není povoleno bez souhlasu majitele webu.

Dnes je pátek
19.04.2024