Na úvodní stránku





Příměstský tábor se chýlí ke konci

Fuček Miloslav

2014-08-21

Různé

Přečteno: 1192

Komentářů: 0


Příměstský tábor zaměřený na stolní tenis se chýlí ke konci. Od čtvrtka na něm ubývají účastníci.


Ve čtvrtek se sešli na ranní trénink pouze tři hráči, protože ostatní jeli s rodiči pryč. Jeden tedy trénoval na zásobníku nebo podání a druzí dva trénovali spolu nejprve drajvy z forhendu i bekhendu a krátce i pink. Trénink byl zakončený Žumpou, kterou vyhrál Tomáš, před Andrejem a Kryštofem.

 

Po tréninku jsme šli nakoupit do Albertu a k obědu byla přímo v Centru zábavy čtvtka kuřete s rohlíky. Po mobědě jsme hráli Osadníky. Desátým bodem jsem vyhrál já, ale do bodování získal plný počet 5 bodů Andrej a dále Kryštof 4 body a Tomáš 3 body.

 

Zatím co jsem v recepci absolvoval masáž, hráli kluci obíhanou. Tu vyhrál Tomáš před Andrejem a Kryštofem. Kryštof odjel dřív a tak Andrej hrál s Tomášem místo Žumpy zápas. Vyhrál Tomáš 2:0. Když potom musel odjet na rodinnou záležitost i Andrej, Tomáš si ještě asi 45 minut trénoval podání a potom odjel také dříve.

 

Na zítra je naplánovaný výlet Petřín. Před posledním dnem je pořadí v bodování takovéto: 1. Tomáš 74, 2. Sam 71, 3. Andrej 67, 4. Kryštof 74 a 5. Šimon 71.


Sdílet na Facebooku

Diskuse k článku

Přidej svůj názor



Zpět


Provozuje TTC Praha
Vytvořil Ing. Miloslav Fuček - MF SOFT
Všechna práva vyhrazena ©2012
Kopírování částí webu či přebírání částí textu není povoleno bez souhlasu majitele webu.

Dnes je sobota
20.04.2024