Na úvodní stránku





Hrací den 24. 9. zakončí přípravné období

Fuček Miloslav

2012-09-19

Liga TTC Praha

Přečteno: 1344

Komentářů: 0


Hrací den pondělního rekreačního oddílu zakončí přípravné období na novou sezónu. Přípravy vrcholí baráží i 1. Ligu TTC Praha.


V pondělí 24. 9. čeká většinu hráčů poslední tréninkový hrací den. Souběžně proběhne baráž, v níž mnoho změn nakonec není. 1. ligu nebude hrát v nové sezóně pouze Emil Hadač, takže baráž proběhne ve třech hráčích o dvě postupová místa.

 

V pondělí 1. 10. bude na programu kontrolní turnaj dvouher a po něm se of 8. 10. začne hrát Liga TTC Praha svým 1. kolem. Ta bude rozlosována po hracím dni 1. 10., kdy bude určeno, kolik hrráčů bude v 2. lize.

 

Složení 1. ligy vypadá nyní takto:

Jiří Jansa, Karel Pešata, Michal Vondra, Petr Váňa, René Jung, Jaroslav Smíšek, Libor Kvasnička, Tomáš Szilágyi + 2 hráči z baráže (Miloslav Fuček, Jna Smíšek, Tomáš Jung)

 

Složení 2. ligy vypadá zatím takto:

Jeden hráč z baráže, Božena Malá, Jan Remšík, Karel Neruda, Ladislav Padrtka, Stanislav Kolpek, Radim Číž ?, Blanka Bělohlávková, Sáša Wichs, Jiří Sýkora, Martin Mastný. To je 10 nebo 11 hráčů. Nově jsou avizozování 1 až 3 hráči, kteří by měli přijít buď nyní v pondělí nebo začátkem října. Takže to vypadá, že by 2. ligy mohla mít 12 až 14 hráčů. To dává šanci, pokud by se do 4. 2. 2012 přihlásili aspoň čtyři další zájemci, že by byla otevřena i 3. liga, kam by sestoupili hráči na 11. až 14. místě po 11. kole (polovině soutěže).


Sdílet na Facebooku

Diskuse k článku

Přidej svůj názor



Zpět


Provozuje TTC Praha
Vytvořil Ing. Miloslav Fuček - MF SOFT
Všechna práva vyhrazena ©2012
Kopírování částí webu či přebírání částí textu není povoleno bez souhlasu majitele webu.

Dnes je neděle
19.05.2024