Na úvodní stránku





Dohrávky Ligy TTC Praha

Fuček Miloslav

2012-05-11

Liga TTC Praha

Přečteno: 1518

Komentářů: 0


Ještě pár slov a doporučení k dohrávkám Ligy TTC Praha.


Doporučujeme hráčům, kterým chybí některý výsledky v Lize TTC Praha, aby pokud se sejdou se soupeřem na hracím dni, si tyto zápasy odehrávali průběžně a nečekali až na dohrávkový termín 4. 6. 2012. Protože jinak se jim mlže stát, že v tomto termínu budou mět hrát více jak čtyři zápasy a odklad z důvodu velkého počtu zápasů se dávat nebude. Zbytek soutěže je už rozepsán, takže kdo ví, že bude chybět, může si zápas i předehrát.

Poslední tři hrací dny června budou věnovány kontrolním turnajům a Liga TTC Praha by se měla dohrávat před zahájením turnaje nebo po jeho skončení.

Ještě doplnění k baráži. S ohledem na to, že Emil Hadač ohlásil pravděpodobný odchod z TTC od září, bude to mít vliv na baráž. V tomto případě to neovlivní účastníky baráže, tedy hráče z 1. ligy na 9. a 10. místě a z 2. ligy na 2. místě, ale to, že z této trojice posotupí do 1. ligy místo jendoho hráče hráči dva. Pokud by z 1. ligy odpadl ještě někdo, pak by do baráže šel i 3. hráč z 2. ligy a postupovali by z ní tři hráči. Analogicky by se postupovalo, pokud by z 1. ligy vypadlo více hráčů.

Sdílet na Facebooku

Diskuse k článku

Přidej svůj názor



Zpět


Provozuje TTC Praha
Vytvořil Ing. Miloslav Fuček - MF SOFT
Všechna práva vyhrazena ©2012
Kopírování částí webu či přebírání částí textu není povoleno bez souhlasu majitele webu.

Dnes je úterý
23.04.2024