Na úvodní stránku





První čtyři kola Ligy TTC Praha rekreačního oddílu jsou již v systému

Fuček Miloslav

2020-12-09

Liga TTC Praha

Přečteno: 615

Komentářů: 0


Liga TTC Praha se rozjíždí a první čtyři kola 1. i 2. ligy jsou již v systému.


Z důvodu pandemického omezení na deset hráčů se musí hrát první a druhá liga TTC Praha odděleně. Proto v pondělí 14. 12. 2020 proběhnou čtyři kola 1. ligy a o týden později 21. 12. 2020 čtyři kola 2.ligy.

 

S ohledem na omezení počtu sportovců na deset bude kladen větší důraz na omlouvání se, pokud nemůžete přijít. Místo omluvených hráčů se mohou třeba domluvit hráči z opačné ligy a doplnit počet hráčů do deseti a pouze si zatrénovat mimo Ligu TTC Praha.

 

Proto pro dobu tohoto omezení platí pro omluvy tato pravidla:

a) Hráč, který má neomluvený termín zápasu, může na tento zápas dostat pouze už jenom jeden termín. Pokud by v tomto termínu nemohl, nemůže už být omluven a zápas se kontumuje.

b) Hráči, který má čtyři neomluvené zápasy, bude každá další neomluvená neúčast přímo kontumována.

c) Pokud hráč dorazí, ale později, je povinen se omluvit emailem nebo telefonicky soupeřům, jejichž zápasy v daném čase nestíhá a současně i organizátorovi.

 

V herně může být za těchto omezeních pouze 10 hrajících hráčů, proto budeme rozsvěcet pouze pět stolů. Není teda možné si přijít navíc jenom zapinkat nebo zatrénovat. Pokud bude někdo omluven přes systém, můžete se domluvit s pořadatelem a přijít místo něj. Je ale nutná domluva, aby místo jednoho omluveného nepřišli dva nebo tři jiní hráči.


Sdílet na Facebooku

Diskuse k článku

Přidej svůj názor



Zpět


Provozuje TTC Praha
Vytvořil Ing. Miloslav Fuček - MF SOFT
Všechna práva vyhrazena ©2012
Kopírování částí webu či přebírání částí textu není povoleno bez souhlasu majitele webu.

Dnes je čtvrtek
25.04.2024