Na úvodní stránku





Kontrolní turnaj TOP 10 přesunut na 7. 12. 2020

Fuček Miloslav

2020-12-05

Rekreační oddíl

Přečteno: 929

Komentářů: 0


AKTUALIZOVÁNO!!! Zveme členy rekreačního oddílu na kontrolní turnaj TOP 10, který se uskuteční v novém termínu 7. 12. 2020.


Nominace byla uzavřena - viz níže. Turnaj se ale přesouvá na 7. 12. 2020. Proto prosíme přihlášené hráče, aby potvrdili emailem účast v tomto novém termínu. Ne všichni původně přihlášení hráči to učinili a tak po sobotní aktualizaci přihlášek je ještě jedno místo volné (NYNÍ JIŽ OBSAZENO!!!). Na něj byl zařazen ten, kdo se prostřednictvím emailu přihlásil jako první (nejrychleji).

Kontrolní turnaj TOP 10 má otevřít pokračování sezóny rekreačního oddílu TTC Praha po vynucené koronapřestávce. Pokud to pandemická situace dovolí, bude se konat v pondělí 30. 11. 2020 od 18.00 hodin. Podmínkou je překlopení do 3. stupně pandemických omezení, při nichž se může sejít až 10 členů rekreačního oddílu.

 

Trénink žáků před turnajem není (tréninky žáků budou zahájeny, až bude povoleno trénovat bez roušky), takže je možno přicházet už po 17. hodině. Hala se bude otevírat v 17 hodin.

 

Na turnaj je nominováno 10 hráčů podle žebříčku ATTP TTC Praha před baráží a k nim náhradníci. Přihlásit nebo omluvit se bylo potřeba nejpozději do pátku 27. 11. 2020. Přihlášení hráči byli průběžně označováni modře, omluvení červeně. Článek bude pravidelně aktualizován. Po tomto termínu byli nepřihlášení hráči z nominace vyřazeni a nahrazeni přihlášenými náhradníky do konečného počtu deseti. Podmínkou akceptace přihlášky jsou zaplacené oddílové příspěvky na tuto sezónu.

 

Nominace:

1. René Jung

2. Václav Buriánek

(3. František Kudláček - omluven)

3. Petr Váňa

4. Jiří Jansa (!)

(4. Vojtěch Dlouhý nepotvrzena účast v novém termínu turnaje)

5. Marie Svojítková

6. Robert Novotný

(6. Olga Maláková - nepotvrzena účast v novém termínu turnaje)

(8. Karel Pešata - nepřihlášen v termínu)

7. Vojtěch Hrneček

8. Galina Benátská

9. Josef Erneker

10. Milan Holeček (!)

 

Náhradníci:

Zdeněk Švec

Sáša Wichs

Stanislav Kolpek

Václav Lokajíček

 

Vykřičník v závorce za hráčem znamená, že hráč dosud nemá uhrazen v rekreačním oddílu oddílový příspěvek.

Podtržení hráči potvrdili účast v novém termínu 7. 12. 2020. Potvrdit účast je nutno nejpozději do pátku 4. 12. 2020, do kdy se mohou hlásit i to, kdo přihlášení nejsou a budou zařazeni jako náhradníci, kteří budou moct nastoupit místo hráčů, kteří v termínu svoji účast nepotvrdí v novém termínu a nebo se omluví.


Sdílet na Facebooku

Diskuse k článku

Přidej svůj názor



Zpět


Provozuje TTC Praha
Vytvořil Ing. Miloslav Fuček - MF SOFT
Všechna práva vyhrazena ©2012
Kopírování částí webu či přebírání částí textu není povoleno bez souhlasu majitele webu.

Dnes je sobota
20.04.2024