Na úvodní stránku





Pravděpodobné složení ligy TTC Praha a baráže

Fuček Miloslav

2020-09-29

Liga TTC Praha

Přečteno: 652

Komentářů: 0


Den před uzávěrkou přihlášek do Ligy TTC Praha se už rýsuje varianta, která nastane cca na 90%.


Protože účast v Lize TTC Praha potvrdila Hana Suchá, naopak odřekla Erika Töröková a nově se hlásí Martin Špaček, nabízí se složení Ligy TTC Praha takto.

 

Obě ligy budou losovány na 12 hráčů, což je 24 hráčů celkem. Nyní jich je 21, takže v 2. lize budou tři volná místa. Pravděpodobnost, že by se během zítřka přihlásilo více jak tři hráči je myslím zcela zanedbatelná a tak je tato varianta hodně pravděpodobná. Závazně jí, nebo případnou změnu, potvrdíme v pátek během dopoledne.

 

1. liga:

René Jung, Jiří Jansa, František Kudláček, Robert Novotný, Petr Váňa, Karel Pešata, Václav Buriánek, Olga Maláková (vítězka 2. ligy) + 4 hráči z baráže

 

Baráž – o 4 postuipová místa

Sáša Wichs, Vojtěch Hrneček, Marie Svojítková, Galina Benátská, Zdeněk Švec + případní zájemci z nových hráčů a nebo jako náhradníci další hráči v pořadí, pokud by některý z hráčů do baráže nechtěl.

 

2. liga

Všichni ostatní hráči, kteří nepostoupí do 1. ligy – tj. hráč, který nepostoupí z baráže, Milan Holeček, Vojtěch Dlouhý, Stanislav Kolpek, Hana Suchá, Dana Hrabáková, Václav Lokajíček, Josef Erneker a Martin Špaček.

 

Tři volná místa v 2. lize bude možno v případě zájmu obsadit do konce listopadu.

 

Pokud bude od pondělí 5. 10. 2020 vyhlášen stav nouze, který omezí počet hráčů na akcích, baráž proběhne, pokud bude tento počet aspoň 10. V tom případě by byl počet hráčů omezen a hráč nehrající baráž, by se museli předem hlásit a účast by jim byla potvrzována až do povolené kapacity. Toto by bylo nutno i při limitu 20.

 

Pokud by byl limit 10, byla by Liga TTC Praha přerušena po dobu trvání stavu nouze. Pokud by byl limit 20, byl by na kontrolní turnaj limit 16 hráčů dle pořadí, jak by se ráči předme přihlásili a následně by byla Liga Ttc Praha organizována tak, že 19. 10. by hrála 1. liga 1. až 4. kolo a 26. 10. by hrála 2. liga 1. až 4. kolo. Vše bude upřesněno, jakmile bude známo, zda bude stav nouze vyhlášen a jaké bud emít parametry – pravděpodobně v pátek 2. 10. 2020.


Sdílet na Facebooku

Diskuse k článku

Přidej svůj názor



Zpět


Provozuje TTC Praha
Vytvořil Ing. Miloslav Fuček - MF SOFT
Všechna práva vyhrazena ©2012
Kopírování částí webu či přebírání částí textu není povoleno bez souhlasu majitele webu.

Dnes je pátek
19.04.2024