Na úvodní stránku





Omezení činnosti TTC Praha

Fuček Miloslav

2020-03-13

Informace

Přečteno: 747

Komentářů: 0


Jak dopadá omezení dané usnesením vlády ČR za dne 12. 3. 2020 č. 199 na jednotlivé oddíly TTC Praha?


Protože rekreační oddíl má pouze 20 členů, neplatí na něj prakticky žádné omezení a činnost pokračuje. Pouze začátky jsou posunuty až na 17.45 hodin, aby stačili odejít z tréninky hráči oddílu mládeže a nenakumulovalo se v herně více jak 30 osob. Dodržuje prosím tento čas.

 

Nyní jsou dva týdny turnajů, kdy každý nechť zváží, zda se zúčastní nebo ne. V utkáních Ligy TTC Praha budeme samozřejmě případný strach z koronaviru akceptovat jako omluvu, akorát je potřeba se omluvit soupeři a pořžadateli. Potoim jsou tři týdny, kdy je Velikonoční pondělí a je zavřeno a před ním a po něm jsou Velikonoční poháry čtyřher a dvouher, což je opět věc individuální. Doufejme, že 27. 4., kdy bude opět pokračovat Liga Ttc Praha, bude situace již stabilizovaná. Liga TTC Praha končí 18. 5. 2020 dohrávkami s případnou možností ještě druhé dohrávky 25. 5. 2020. Pokud by se situace výrazně zhoršila, zvažovali bychom dohrávky prodloužit ještě do června, kde jsou ale plánovány kontrolní turnaje dvouher a čtyřher.

 

Registrovaný oddíl má přerušené soutěže. Po tuto dobu bude mít ve středu a čtvrtek tréninky, na které je nutno se důsledně hlásit, abychom mohli kontrolovat zda nehrozí překročení limitu 30 osob v herně. Souběžně bude část stolů pro rezervace veřejnosti.

 

Tréninky oddílu mládeže pokračují, tréninky jsou dobrovolné. V minulém týdnu o ně byl poměrně velký zájem.

 

Zatím pokračují u turnaje Grand Prix CST Ďáblice. PinecAréna své turnaje přerušila.

 

O této situaci budeme ještě hráče informovat emailem.


Sdílet na Facebooku

Diskuse k článku

Přidej svůj názor



Zpět


Provozuje TTC Praha
Vytvořil Ing. Miloslav Fuček - MF SOFT
Všechna práva vyhrazena ©2012
Kopírování částí webu či přebírání částí textu není povoleno bez souhlasu majitele webu.

Dnes je sobota
20.04.2024