Na úvodní stránku





Jarní turnaje dvouher pro rekreační hráče

Fuček Miloslav

2019-05-07

Pozvánky

Přečteno: 715

Komentářů: 0


Turnaje pro rekreační hráče Grand Prix CST Ďáblice pokračují i po dvou sériích akorát v trochu jiné jarní podobě.


Zveme vás na Grand Prix CST Ďáblice Jarní 1, který se koná v neděli 12. 5. 2019 od 14 hodin. Turnaj navazuje na sérii turnajů Hrand Prix CST Ďáblice. Jaaé jsou rozdíly a jaké změny oproti sérii turnajů Grand Prix CST Ďáblice?

 

1. Jde o samostatné turnaje, které nejsou řazeny do sérií.

 

2. Zůstává podmínka ELO ST do hodnoty 1.100 nebo rekreační hráč, který ale nehraje výkonnostní rekreační soutěže jako např. PRST ve vyšších třídách. I u rekreačních hráčů by měla být úroveň do 1.000 ELO, proto rekreačním hráčů,m přidělujeme tzv. pseoudoelo, pokud porazí registrovaného hráče, který ELO má.

 

3. Startovné pro předem přihlášené je 120,-- Kč, pro přímo příchozí 150,-- Kč.

 

4. Pokud není na turnaj do večera předchozího dne přihlášeno alespoň pět hráčů, bude turnaj zrušen. Případné zrušení bude provedeno v den turnaje do deseti hodin. Proto se na turnaje včas hlaste, protože při hlášení na poslední chvíli se požadovaný počet hráčů nesejde a turnaj se nebude konat.

 

5. Další Grand Prix CST Jarní turnaje budou vyhlašovány na zkoušku. Pokud budou převažovat zrušené turnaje, bude tato jarní a následně letní aktivita zastavena a turnaje pro rekreační hráče budou pokračovat až 3. sérii turnajů Grand Prix CTS Ďáblice od půlky září 2019.


Sdílet na Facebooku

Diskuse k článku

Přidej svůj názor



Zpět


Provozuje TTC Praha
Vytvořil Ing. Miloslav Fuček - MF SOFT
Všechna práva vyhrazena ©2012
Kopírování částí webu či přebírání částí textu není povoleno bez souhlasu majitele webu.

Dnes je úterý
19.03.2024