Na úvodní stránku





Desáté výroční TTC Praha

Fuček Miloslav

2019-03-15

Pozvánky

Přečteno: 741

Komentářů: 0


Na Aprílových diskohrátkách bude TTC Praha oslavovat deset let oddílu mládeže a deset let registrovaného oddílu.


Zveme vás 6. 4. 2019 na Aprílové diskohrátky, které pořádáme ve spolupráci s Ďáblové Praha. Nejprve budeme od 17 hodin oslavovat v dětské části desáté výročí oddílu mládeže a potom od 20 hodin v části pro dospělé desáté výročí registrovaného oddílu.

 

Po té, co byl pro téměř nulový zájem zrušen Ples stolních tenistů, by bylo dobré, aby se v nějakém rozumném počtu uskutečnila aspoň tato akce.

 

Pro členy oddílu nabízíme možnost koupě dotovaných vstupenek a to do 28. 3. 2019. Na základě počtu vstupenek se potom rozhodneme, zda bude potřeba shánět stoly, či zda bude akce pouze k sezení bez stolů. Určitě ale sezení u stolu bude garantováno pouze těm, kdo si koupí vstupenku včas.

 

Na dětskou část je možno si koupit pro členy oddílu mládeže vstupenku za 50,-- Kč místo původních 80,-- Kč. Vstupenku takto dotovanou je množno koupit pouze prostřednictvím trenéra.

 

Pro dospělé je možno do téhož data koupit vstupenku za cenu 100,-- Kč (místo původních 120,-- Kč) na baru Centra stolního tenisu Ďáblice. Člen oddílu si může koupit za tuto cenu 2 ks vstupenek., sleva platí i pro členy rekreačního oddílu a pro rodiče členů oddílu mládeže.

 

Na programu zejména dětské diskotéky budou různé soutěže o zajímavé ceny. Na ceny použijeme to, co bylo původně plánováno do tomboly Plesu stolních tenistů. Počítá se s obíhanou kolem obyčejného stolu i ministolu, ale např. i tancem kolem židlí apod.

 

Obě diskotéky budou mít doprovodnou fotovýstavku z činnosti obou oddílů. Desáté výročí má oddíl pouze jednou, tak doufáme, že pomůžete svoji účastí s oslavami. Hlavní pomocnou ruku nám nabídl Petr Teska, člen rekreačního oddílu, který slíbil por nás udělat zadarmo disdžokeje.

Akce je otevřena i pro veřejnost a tak jsou na ni zváni všichni, kdo mahjí chuť s námi toto kulaté výročí oslavit.


Sdílet na Facebooku

Diskuse k článku

Přidej svůj názor



Zpět


Provozuje TTC Praha
Vytvořil Ing. Miloslav Fuček - MF SOFT
Všechna práva vyhrazena ©2012
Kopírování částí webu či přebírání částí textu není povoleno bez souhlasu majitele webu.

Dnes je sobota
20.04.2024