Na úvodní stránku





Prezídium řešilo naléhavé problémy

Fuček Miloslav

2018-11-08

Informace

Přečteno: 868

Komentářů: 0


V pondělí řešilo Prezídium TTC Praha některé naléhavé problémy, které vyvstaly poslední době.


V pondělí se sešlo prezídium aby vyřešilo některé již nejméně dva týdny diskutované problémy. Jedním z nich bylo vyřešit čtvrteční sezonní hrací dny pražského přeboru. Ve čtvrtek hrají doma týmy E a I, v kterých hraje Miloslav Fuček, který je v CST Ďáblice jako dobrovolnická obsluha všechny pondělky středy a čtvrtky. Ale těžko lze obsluhovat a současně hrát oficiální registrovanou soutěž. Zvláště, když občas někteří hráči mají tak málo inteligence, že nechápou, že pokud něco chtějí po hráči, který právě hraje, mají počkat, až dohraje aspoň set a ne na něj začít mluvit přímo v průběhu hry. Stolní tenis totiž vyžaduje koncentraci na hru.

 

Po diskusi hráčů, kteří o problém projevili zájem, schválilo Prezídium verzi většinovou, tedy aby služby zajišťovaly týmy TTC Praha, které v CST Ďáblice hrají. Těch je deset a hracích dní za sezónu je 22. Vychází tedy zhruba dvě služby na tým. Týmy mají volbu se rozhodnout, zda službu zajistí fyzicky z řad svých hráčů a přihlásí se na dvě služby, nebo zda služby zajistí finančně a vyberou od svých hráčů pololetně po 500,-- Kč. Z těchto peněz si potom zajistí TJ STP (provozovatel CST Ďáblice) obsluhu, které zaplatí za službu 500,-- Kč.

 

Vzhledem k tomu, že TJ STP nám jako TTC Praha poskytuje slevu a platíme místo 150,-- Kč za hodinu a stůl pouze 100,-- Kč a nejsou ano obsazovány volné stoly veřejností, aby hlučnější hráči nerušili utkání třeba obíhanou, logicky nemá na placení této obsluhy navíc. Navíc ve čtvrtky jsme v CST Ďáblice od 18 hodin sami, pro veřejnost je herna zavřena, protože je obsazena.

 

Když už se Prezídium sešlo schválilo ještě způsob vybírání členských a oddílových příspěvků, který se oproti předchozímu roku téměř nemění, pouze v drobnostech a formalitách, ale je nyní v písemné podobě, na kterou je možno se odkázat. Dále byl schválen individuální rozpočet pro B tým.

 

Všechny podstatné informace, zejména ke službám, byly rozeslány všem kapitánům týmů, u kterých jsou k dispozici pro řadové hráče.

 

Prezídium také rozhodlo, že po rezignaci Davida Mutla na funkci v představenstvu TJ STP nebude mít TTC Praha v místo něj jiného nástupce, protože se nenašel nikdo, kdo by byl ochoten tuto funkci zastávat. Naše zájmy může hájit aspoň na členské schůzi TJ STP (provozovatel CST Ďáblice) libovolný zájemce, pokud se tam nechá delegovat. Libovolný zájemce z řad TTC Praha může být delegován s hlasem poradním i na schůzi představenstva TJ STP. Z důvodu časové úspornosti jen oprávněn tuto delegaci na žádost provést prezident TTC Praha, který tím byl pověřen, aby se vždy kvůli tomu nemuselo scházet prezídium TTC Praha. Proto se mohou případní zájemci informovat přímo u mě.


Sdílet na Facebooku

Diskuse k článku

Přidej svůj názor



Zpět


Provozuje TTC Praha
Vytvořil Ing. Miloslav Fuček - MF SOFT
Všechna práva vyhrazena ©2012
Kopírování částí webu či přebírání částí textu není povoleno bez souhlasu majitele webu.

Dnes je úterý
23.04.2024