Na úvodní stránku





Program Mistrovství TTC Praha

Fuček Miloslav

2018-03-01

Pozvánky

Přečteno: 881

Komentářů: 0


Celý březen je vyhražen Mistrovství TTC Praha. Liga TC Praha je přerušena až do dubna, protože po mistrovství bude hned následovat Velikonoční pohár TTC Praha.


5. 3. 2018 je na programu kvalifikace Mistrovství TTC Praha. Přímý postup do A skupiny má zajištěno prvních osm přihlášených hráčů podle aktuálního žebříčku dvouher. Za předpokladu, že se ještě do čtvrtka přihlácí Petr Váňa, to jsou hráči René Jung, Jiří Jansa, Ondřej Hudec, Jaroslav Smíšek, Petr Váňa, Britta Boegner, Václav Buriánek a Miroslav Panka. Pokud by se Váňa v daném termínu nepřihlásil, postoupil by přímo do A skupiny Sáša Wichs a Váňa by se dvouher mistrovství TTC Praha nemohl účastnit.

 

Z kvalifikace postupují do A skupiny čtyři hráči.

 

Protože se účastníků v kvalifikaci mnoho neočekává, budou volné stoly na trénink a volné hraní. Kvalifikace se bude hrát na 2 až max. 4 stolech.

 

12. 3. 2018 se hraje Mistrovství TTC Praha – výkonnostní skupina A. Hrát bude 12 hráčů ve čtyřech skupinách v prvním stupni. Postupují první dva do čtvrtfinále. Druhý stupeň se hraje vyřazovacím systémem bez dohrávání. Předpokládá se, že i zde budou volné dva stoly + pódium pro hráče, kteří nebudou Mistrovství A hrát.

 

19. 3. 2018 se hraje Mistrovství TTC Praha – výkonnostní skupina B. S ohledem na celkový počet členů rekreačního oddílu se zde očekává 8 až 10 hráčů, kteří budou hrát ve dvou skupinách s postupem prvním dvou do semifinále. Zbylí hráči budou hrát ve spodním pavouku o 5. místo. Druhý stupeň se hraje vyřazovacím systémem bez dohrávání. Předpokládá se, že i zde budou volné minimálně dva stoly + pódium pro hráče, kteří nebudou Mistrovství B hrát.

 

27. 3. 2018 se hraje Mistrovství TTC Praha čtyřher. Prezence na tento turnaj bude v den turnaje do 18.00 hodin.

 

Na Mistrovství TTC Praha se vybírá startovné ve výši 40,-- Kč na osobu zvlášť na dvouhry a zvlášť na čtyřhry. Vedvouhrách se platí startovné před prvním zapojením do turnaje, tj. hráči hrající kvalifikaci jej platí před kvalifikací, hráči s přímým postupem do A skupiny jej platí před zahájemím turnaje A skupiny a hráči B skupiny, kteří nehráli kvalifikaci, jej platí před zahájením turnaje B skupiny. Pro turnaj čtyřher se platí startovné při prezenci na turnaj čtyřher.

 

Na Mistrovství TTC Praha plynule naváže Velikonoční pohár TTC Praha, který bude probíhat v dubnu 2018.

 

1. 4. 2018 – Velikonoční pondělí – státní svátek – nehraje se

 

9. 4. 2018 Velikonoční pohár TTC Praha dvouher. Startovné 30,-- Kč na osobu. Prezence do 18.00 hodin.

 

16. 4. 2018 Velikonoční pohár TTC Praha čtyřher. Startovné 30,-- Kč na osobu. Prezence do 18.00 hodin.

 

23. 4. 2018 Pokračování Ligy TTC Praha 9. a 10. kolem + průběžný dohrávkový hrací den. Upozorňujeme, že u hráčů, kterým bude chybět více jakdva zápasy, bude dohrávkový den sledován přísně, protože další dva pondělky jsou před státními svátky 1. 5. a 9. 5., takže se očekává,k že bude na hracích dnech slabší účast a neodehrané zápasy se za tyto dvě dvoukola nahromadí.


Sdílet na Facebooku

Diskuse k článku

Přidej svůj názor



Zpět


Provozuje TTC Praha
Vytvořil Ing. Miloslav Fuček - MF SOFT
Všechna práva vyhrazena ©2012
Kopírování částí webu či přebírání částí textu není povoleno bez souhlasu majitele webu.

Dnes je pátek
19.04.2024