Na úvodní stránku





Pozvánka na Šach Ping do Ďáblic

Fuček Miloslav

2017-11-01

Pozvánky

Přečteno: 896

Komentářů: 0


Zveme vás na tradiční turnaj – dvojboj ve stolním tenisu a šachu.


Protože hodně stolních tenistů hraje šachy a naopak, pořádáme již několik let tradiční turnaj – dvojboj ve stolním tenisu a šachu. Letos jste zváni v pátek 17. 11. 2017 od 9.00 hodin.

 

První disciplinou bude stolní tenis, jehož hrací systém bude zvolen podle počtu účastníků. Systém bude dvoustupňový, s postupým dohráním do konečného pořadí.

 

Po krátké přestávce na oběd bude druhá disciplína, kterou budou šachy, jejíž systém bude také zvolen podle počtu účastníků – dvoustupňově s dohráním o konečné pořadí.

 

Vítězem dvojboje bude hráč s nejnižším součtem umístění v obou disciplínách. V případě rovnosti tohoto součtu, rozhoduje lepší absolutní umístění v kterékoli z disciplín (např. 2. a 4. místo, jehož součet je 6, je lepší naž dvě třetí místa, jejichž součet je také 6). Stejným způsobem bude určeno i pořadí na ostatních místech.

 

Turnaj se bude konat v Centru stolního tenisu Ďáblice, Kokořínská 204/28, Praha 8 – Ďáblice. Startovné je 140,-- Kč, pro předem přihlášené 120,-- Kč. Bližší informace získáte na telefonu 603 451 965, kde se můžete též formou SMS hlásit. Přehled aktuálně přihlášených najdete na http://www.centrumstolnihotenisu.cz/kukakce.php?id=656.


Sdílet na Facebooku

Diskuse k článku

Přidej svůj názor



Zpět


Provozuje TTC Praha
Vytvořil Ing. Miloslav Fuček - MF SOFT
Všechna práva vyhrazena ©2012
Kopírování částí webu či přebírání částí textu není povoleno bez souhlasu majitele webu.

Dnes je úterý
19.03.2024