Na úvodní stránku





Víkend ve znamení propagace

Fuček Miloslav

2017-09-13

Různé

Přečteno: 924

Komentářů: 0


O uplynulém víkendu jsme propagovali nábory do oddílů TTC Praha a Centrum stolního tenisu Ďáblice hned na třech místech.


V pátek 8. 9. 2017 začal propagační víkend u KC Vlna v Ďáblicích, kde jsme měli pasivní prezentaci formou letáčků s náborem do oddílu mládeže TTC Praha, do rekreačního oddílu TTC Praha, na pravidelné turnaje pro děti a mládež okresní a rekreační úrovně Velká cena CST Ďáblice a na hernu stolního tenisu pro veřejnost Centrum stolního tenisu Ďáblice.

 

V sobotu 9. 9. 2017 jsme časně ráno vyráželi i s dvěmi stoly na stolní tenis a dvěma ministoly do Braníka, kde se konal Sporťáček. Akce probíhala od 10 hodin do 18 hodin. Celou expozici jsme zvládli ve dvou (Blanka a Míla). Většinu času byly všechny čtyři pingpongové stoly plné (malé i velké).

 

Fotografie z naší expozice ze Sporťáčku najdete na http://www.ealbum.cz/fotky.php?id=385&strana=1.

 

Rozdali jsme několik letáčků. Bylo zde i několik návštěvníků z našeho okolí, kteří zvažují členství v oddílu mládeže TTC Praha. Uvidíme, zda někdo nový přes Sporťáček přijde.

 

V neděli 10. 9. 2017 pořádala Městská část Praha 8 v areálu ZŠ Glowackého v Bohnicích akci Kdo si hraje, nezlobí. Té jsme se zúčastnili formou stánku s letáčky. Tuto expozici zajišťoval od 13 do 18 hodin Vašek. I on rozdal pár letáčků.

 

Fotografie z naší expozice z akce Kdo si hraje, nezlobí, najdete na http://www.centrumstolnihotenisu.cz/fotog.php?id=593.

 

Nábory do rekreačního oddílu i do oddílu mládeže TTC Praha stále probíhají.


Sdílet na Facebooku

Diskuse k článku

Přidej svůj názor



Zpět


Provozuje TTC Praha
Vytvořil Ing. Miloslav Fuček - MF SOFT
Všechna práva vyhrazena ©2012
Kopírování částí webu či přebírání částí textu není povoleno bez souhlasu majitele webu.

Dnes je čtvrtek
28.03.2024