Na úvodní stránku





První ples stolních tenistů zahájil tradici

Fuček Miloslav

2017-03-26

Různé

Přečteno: 1049

Komentářů: 0


V Centru stolního tenisu Ďáblice se konal v sobotu 25. 3. 2017 první ples stolních tenistů.


V sobotu 25. 3. 2017 proběhl v Centru stolního tenisu Ďáblice první ples stolních tenistů pořádaný TJ Stolní tenis Praha ve spolupráci s TTC Praha a kulturní komisí MČ Praha - Ďáblice, který se konal pod záštitou Pražského svazu stolního tenisu.

 

Podrobnou reportáž z tohoto plesu najdete na http://www.centrumdablice.cz/clanek.php?id=69 a fotogalerii z plesu na http://www.ealbum.cz/fotky.php?id=363&strana=1.

 

Velké poděkování patří těm, kteří mi s přípravou, průběhem a zaklončením plesu pomáhali: Blance Bělohlávkové (kompletní příprava občerstvení), Václavu Zahradníkovi (odtahal se mnou nejtěžší věci), Dušanovi Dvořákovi (různé drobné prácičky pro šikovné ruce), Davidovi Mutlovi (přípravné práce před plesem) a Petru Teuchmanovi za pořadatelskou službu v šatně a pomoc s uvedením herny stolního tenisu do původního stavu po skončení plesu.

 

Škoda, že se do pomoci nezapojilo více hráčů, zejména těch mladších, kteří jsou ještě více při síle. Já jsem dneska ještě celý den totálně "rozlámaný" a nevyspalý (3 hodiny v noci + 1,5 hodiny dnes po obědě) a zítra mě čeká zase po desáté hodině nakládka židlí, vybavení šatny a ubrusů a vrácení do Párty nábytek Čakovice.

 

Jinak si myslím, že se TTC Praha tímto plesem pozitivně zviditelnilo v rámci Pražského svazu stolního tenisu. Za organizaci nám poděkovala jak Alice Roubalová - Pelikánová, tak předseda PSST Jan Poledne.

 

Dík patří dále všem, kdo ples podpořili svoji účastí. Škoda, že na plese nebyl nikdo z rodičů našich žáků.


Sdílet na Facebooku

Diskuse k článku

Přidej svůj názor



Zpět


Provozuje TTC Praha
Vytvořil Ing. Miloslav Fuček - MF SOFT
Všechna práva vyhrazena ©2012
Kopírování částí webu či přebírání částí textu není povoleno bez souhlasu majitele webu.

Dnes je úterý
16.04.2024