Na úvodní stránku





Možnost rezervace stolů a další novinky z plesu

Fuček Miloslav

2017-03-11

Informace

Přečteno: 1091

Komentářů: 0


Zavádíme možnost rezervace stolů na Ples stolních tenistů pro skupiny od čtyř osob včetně a přinášíme dalšé informace z přípravy plesu.


Vstupenky na Ples stolních tenistů se prodávají na všech předprodejních místech. 7 kusů se prodalo i na Vlně v Ďáblicích, další předprodeje jsou přes internet, kde jich očekáváme nejvíce a několik vstupenek bylo prodáno přímo v sokolovně.

 

Dále přibývá věcí do tomboly. Dnes jsem přivezl ze Strahova ceny od Pražského svazu stolního tenisu, kterých je 35. 12 ks cen dodá TTC Praha a dalších 27 cen dodává TJ Stolní tenis Praha. K tom u deset cen přislíbila firma STEN marketing - Vše na stolní tenis. Jednu cenu máme o od Městké části Praha - Ďáblice, jejíž kulturní komise na pořádání spolupracuje. V tuto chvíli evidujeme 86 kusů různých cen. Několik cen dodávají i jednotliví hráči TTC Praha.

 

Protože zaznamenáváme hromadné nákupy vstupenek, umožníme rezervaci stolů pro skupiny od čtyř osob výše. Tím vám zajistíme, že budete moct sedět společně u jednoho stolu. Stačí poslat na email vstupenky(zavináč)centrumdablice.cz tento požadavek s čísly vstupenek. Čísla vstupenek jsou unikátní, protože podle nich se bude losovat i tombola.


Sdílet na Facebooku

Diskuse k článku

Přidej svůj názor



Zpět


Provozuje TTC Praha
Vytvořil Ing. Miloslav Fuček - MF SOFT
Všechna práva vyhrazena ©2012
Kopírování částí webu či přebírání částí textu není povoleno bez souhlasu majitele webu.

Dnes je úterý
19.03.2024