Na úvodní stránku





Almanach k 25 letům TTC Praha připraven pro tiskárnu

Fuček Miloslav

2017-03-08

Informace

Přečteno: 998

Komentářů: 0


Almanach, který vydává TTC Praha k svému 25. výročí činnosti, je již dokončen a je připraven do tisku.


V současné době máme objednávky na 35 kusů (včetně autorských a archivních výtisků). Z tohoto počtu usuzujeme, že případný dotisk za rozumnou cenu bude nereálný. Alamanach je již dokončen do finální podoby. Bude v kroužkové vazbě s barevnou obálkou na 150g leském papíře s průhlednou fólií a má 42 stran textu a 58 stran barevných s celkem 58 x 6 = 348 fotografiemi. Vykalkulovaná cena pro tyto objednané almanachy je 195,-- Kč za kus. Za tuto cenu přijímáme ještě objednávky do pátku 10. 3. 2017. U objednávek došlých později již nebudeme schopni garantovat cenu do 200,-- Kč.

Upozorňuji, že objednávky uskutečněné pouze ústně bez následné písemné připomínky emailem či SMSkou nejsou garantovány. Pokud takové byly a zapomněl jsem si je následně poznamenat, jsou plně na riziko objednávajícího.

 

Textová část obsahuje kompletní složení všech Lig TTC Praha rekreačního oddílu (umístění všech účastníků), medailová umístění Pohárů TTC Praha rekreačního oddílu (dvouher i čtyřher), ročenku všech turnajů pro veřejnost včetně turnajů Šach Ping se jmény vítězů ve všech kategoriích, ročenku složení a umístění všech týmů registrovaného oddílu v uplynulých sedmi sezónách a kompletní ročenku účasti a umístění týmů mládeže na pražských přeborech družstev.

 

Chcete-li si ještě almanach objednat, můžete tak učinit formou sms na číslo 727 834 421 do pátku 10. 3. 2017. Následně bude objednávka s tiskovou předlohou odeslána do tiskárny a počet objednaných kusů již nepůjde změnit.


Sdílet na Facebooku

Diskuse k článku

Přidej svůj názor



Zpět


Provozuje TTC Praha
Vytvořil Ing. Miloslav Fuček - MF SOFT
Všechna práva vyhrazena ©2012
Kopírování částí webu či přebírání částí textu není povoleno bez souhlasu majitele webu.

Dnes je čtvrtek
28.03.2024