Na úvodní stránku





Almanach k 25 letům TTC Praha

Fuček Miloslav

2017-02-12

Informace

Přečteno: 1061

Komentářů: 0


V dubnu slaví TTC Praha 25 výročí. K této příležitosti budeme vydávat almanach, který by měl být k dispozici už na plesu stolních tenistů 25. 3. 2017.


V těchto dnech vrcholí přípravy alamanchu k 25. výročí TTC Praha. Bude obsahovat kompletní historii rekreačního oddílu, který je nejstarších oddílem TTC Praha. Tímto oddílem prošlo hodbně hráčů, kteří nyní již hrají i za jiné oddíly, jako např. Jan Hrubý, Josef Pavelka, Miroslav Harttamnn, Daniel Svatoš a další. V almanachu je zpracována kompletní historie TTC Praha - všechny ročníky a všichni hráči a poháry TTC Praha - mistrovství, Velikonoční, Vánoční a podzimní - u všech ročníků jména medailistů ve dvouhrách a čtyřhrách.

 

Druhý nejstarší je oddíl mládeže, který vznikl před osmi lety současně s Centrem zábavy Karlín. Oddíl mládeže se účastní jako registrovaný oddíl TTC Praha soutěží mládeže PSST od sezóny 2010 - 2011 a všechny sezóny jsou zde zmapovány po věkových kategoriích.

 

Registrovaný oddíl je o tok mladší než oddíl mládeže. Almanach ale obsahuje jeho kompletní historii v pražském přeboru (všechny týmy včetně složení a umístění).

 

Almanach samozřejmě neopomíjí ani turnaje pro veřejnost, které TTC Praha pořádalo a to jak pro dospělé, tak pro mládež. U turnajů dospělých najdete v almanachu přehled všech uspořádaných turnajů včetně data konání, vítězů jednotlivých výkonnostních kategorií A, B a C a celkového počtu účastníků. Najdete zde i 11 turnajů Šach Ping s datem, celkovým vítězem, vítězem stolního tenisu, vítězem šachu a celkovým počtem účastníků.

 

Textová část obsahuje 42 stránek a pravděpodobně je již ukončena (pokud se nezrodí nápad, co tam ještě přidat). K tomu plánujeme připojit cca 20 stránek fotografií.

 

Almanach plánujeme vydat v papírové podobě s kroužkovou vazbou a zjišťujeme zájem o něj. Reakce z konference TTC Praha jsou, že by zájem být mohl. Cena se bude odvyjít od nákladu a zvažujeme dvě varianty. První varianta je almanach s kroužkovou vazbou v kombinaci černobílýcgh textových stránek a barevných fotostránek, kde odhadujeme cenu kolem 150,-- až 200,-- Kč. Druhá možnost je opět v kroužkové vazbě, ale v plně černobílém tisku včetně foto stránek. Zde je odhad ceny 100,-- Kč pokud odebereme aspoň 10 ks. Členům TTC Praha, kteří si jej předem objednají bude almanach prodán za režijní cenu. Dva kusy plánjeme dát do tomboly na ples stolních tenistů.

 

Kdo máte o almanach zájem, kontaktujte mě na telefonu 603 451 965, raději formou SMS s jménem a typem verze (barevný nebo černobílý).


Sdílet na Facebooku

Diskuse k článku

Přidej svůj názor



Zpět


Provozuje TTC Praha
Vytvořil Ing. Miloslav Fuček - MF SOFT
Všechna práva vyhrazena ©2012
Kopírování částí webu či přebírání částí textu není povoleno bez souhlasu majitele webu.

Dnes je středa
24.04.2024